Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Op af formiddagen brød solen igennem og det blev ustyrligt varmt! Vi havde ikke fået væske nok med, viste det sig, så turen blev rigtig hård faktisk. Heller ikke mad. Heldigvis kom vi forbi et par vandhaner senere på ruten, så vi i hvert fald kunne få noget at drikke.
3 km før Gambassi lå der en bar, og vi styrtede nærmest derind og bestilte kolde colaer og en kop kaffe til mig, og noget mad, det hele blev indtaget med allerstørste nydelse.


Vi fik moslet os selv på benene igen, og gik videre mod Gambassi. I starten af byen lå der et infokontor, og da vi ikke havde haft held med at booke overnatning, gik vi derind og spurgte om der mon var noget. Manden derinde var rigtig flink, han sagde alt var booket, men han havde lige været ved at undersøge for et andet par vandrende, om han kunne finde noget, og det kunne han, hvis vi ville dele en lejlighed med dem. Ville vi selvfølgelig gerne. Det var et par vi havde mødt et par gange før og sludret lidt med. Vi blev anvist hvor vi skulle gå hen, og vi skyndte os derhen.