Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Jeg bor selv i Odense, hvor der, af og til, er en del trafik og lange køer. Dog ikke mere, end at det er til at komme fra den ene ende af byen til den anden indenfor en overskuelig rum tid. København er der imod en helt anden historie, og til trods for jeg holder meget af København, ligesom jeg gør af min egen by, så ville jeg, tror jeg, blive skør, hvis jeg hver morgen skulle køre rundt i bil for at komme på arbejde. Jeg ville velsagtens se, om ikke jeg kunne finde alternative muligheder, da det, for mig at se, er godt uoverskueligt at køre i bil. Min observation kommer af, at jeg et par gange, grundet kursus, har skulle køre til nord for Købehavn, og sikke en trafik der er! Altså det er mig en gåde, hvordan man kan komme til tiden, selvfølgelig forudsat, at man ikke kører hjemmefra i virkelig virkelig god tid. Men måske det bare er mig, en fynbo der kan synes at være kommet ind med fire-toget, der ikke forstår det.