Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Personligt er jeg bymenneske, og jeg elsker det liv og leben, man finder i byerne. Jeg kan dog også rigtig godt lide at komme til vandet, da jeg finder det enormt afslappende. For mig er det nærmest meditativt, når jeg sidder på stranden og iagttager bølgernes rytme, der går frem og tilbage. Indover kystbreden for dernæst at trække sig tilbage mod havet igen. Lyden af havet er også rigtig smuk, og den friske havluft, kan bare et eller andet. Det er som om, at man kan blive blæst helt igennem og finde en særlig ro, når man er ved vandet. Og det er faktisk uanset, om det er om sommeren, hvor det er godt vejr, og hvor man kan bade, eller om det i stedet er om efteråret, hvor vandet og luften er koldere.

Jeg bliver dog ikke typen, der vil bo fast ved havet. Det er jeg for meget bymenneske til, at jeg har lyst til. Men jeg kan rigtig godt lide at tage til havet på tur og betragte det.