Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763


En af de mest populære opfindelser er en e-cigaret. Denne specielle cigaret har hjulpet op til flere rygere med at smide smøgerne i skraldespanden og holde sig til en e smøg. Når man ryger e-cigaretter forudsætter det dog, at man har forskellige former for tilbehør. Nu kan man godt smide lighteren væk. På http://easy-to-smoke.dk er der et bredt udvalg af både e-cigaretter til nybegynderen eller den erfarne ryger. Desuden er der forskellige varianter af alt det tilbehør, som føler med en e-cigaret, da den ikke er så enkel at have med i tasken, som den almindelige men sundhedsskadelige pakke cigaretter.

Tag din e-cigaret i brug

Når man beslutter sig for at bruge en e-cigaret, skal man være opmærksom på, hvordan den fungerer. Der er forskellige former for e-cigaretter og deres tilbehør. Både i forhold til form, farve og design, ikke mindst om man er nybegynder eller vant til e cigaretten. Den hedder en e-cigaret, fordi den er elektrisk og fungerer ved hjælpe af et batteri. Dette batteri skal man naturligvis sørge for at have ladet op. Særligt hvis man skal på en tur og ikke kommer i nærheden af en stikkontakt. Derudover skal man hælde e-juice på sin damper. En helt særlig form for væske, der bliver omdannet til den damp, som man inhalerer.

Ved hjælp af denne e-juice kan man selv regulere mængden af nikotin man vil inhalere, da juicen kan fås med forskelligt indhold. Derudover kan man vælge mellem flere forskellige slags smagsvarianter af e-juicer. Forskellige e-væsker Der findes desuden modeller, hvor væskebeholderen er i gennemsigtig plastic, hvilket er en stor fordel, da man kan holde øje med, hvor meget væske, der er tilbage, så man ikke pludselig løber tør. Når man indånder dampen, kan man nyde røgfølelsen ligesom med almindelige cigaretter. Fordelen er jo bare, at dampen er ganske uskadelig.