Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Vi skal passe godt på vores tænder. Regelmæssig besøg ved tandlægen er vigtig, hvis vi vil bevare vores tænder hele livet. Det er vigtigt at have en tandlæge som man er tryg ved. Leder du efter en god tandlæge på Frederiksberg og omegn, er Tandlægerne ved Søerne et rigtig godt valg.

Du er i centrum ? høj faglighed i trygge rammer

Hos Tandlægerne ved Søerne tager de udgangspunkt i dine behov. Personalet er nærværende og kan rådgive dig om tandpleje på højeste niveau. De kan tilbyde en samlet løsning til både små og store behandlingsbehov. Deres behandling er omsorgsfuld og foregår i trygge rammer, af kompetent og håndplukket personale.

Lave priser

Tandlægerne ved Søerne har sat priserne i et overkommeligt leje – det er tandpleje du har råd til. De kan derfor meget ofte nå frem til løsninger, som er gode og langtidsholdbare.

Byens bedste åbningstider

For at tilgodese dem, som er travle i dagtimerne, har de udvidede åbningstider mandag til torsdag helt til kl. 20, og fredag til kl. 18. De har åbent lørdage 10-15, samt søndage og helligdage fra 11-15. Der er naturligvis ingen tillæg – og har samme lave priser i hele åbningstiden.

tandlæge Frederiksberg

Central beliggenhed

Klinikken ligger centralt placeret i København, direkte ud til Søerne. Der gode forbindelser med både bil, bus, tog og metro. De kan desuden tilbyde cykelparkering i gården. Hvis du ankommer i bil kan du parkere i parkeringshus på Nyropsgade, der ligger 5 minutter fra klinikken.

Akut behandling

Tandlægerne ved Søerne tilbyder akut behandling af tandproblemer alle årets dage – uden ekstra tillæg. Selvom du normalt bruger en anden tandlæge, er du naturligvis velkommen til at få akut behandling. I disse tilfælde sender de en journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandlæge.

Tandlægerne ved Søerne er et klinikfællesskab, bestående af 3 selvstændige klinikker med fælles reception.