Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Hvad er RKI-registeret

RKI er Danmarks register for dårlige betalere, det er et indeks der bruges af blandt andet virksomheder og pengeinstitutter. Som oftest bliver RKI-registeret brugt i forbindelse når låneudbydere skal låne penge ud til deres kunder, hvor de først går ind og checker om en potentiel låner står i registeret. Hvis ens navn så bliver fundet i indekset, er det op til låneudbyderne om de vil låne dig en sum af deres penge. De fleste steder vil man blive afvist med det samme når ens navn står i RKI-indekset, men der er stadig nogle muligheder for dem som ønsker lån trods RKI.

lån penge som RKI registreret

Er du i tvivl om dit navn står i RKI, kan du inde på dininfo.dk tjekke om du er blevet registreret som dårlig betaler. Findes navnet i RKI-indekset vil det selvfølgelig give dig nogle udfordringer når du ønsker at tage et lån med RKI, men det vil ikke være helt umuligt at optage et lån trods RKI. Der er løsninger for dem som ønsker at optage et lån selvom de er blevet registreret i RKI, men det kræver dog en individuel kreditvurdering af den låneudbyder man ønsker at optage lånet af inden ens låneansøgning kan blive godkendt. Kort sagt betyder det at det er helt op til den enkelte låneudbyder om de ønsker at tilbyde dig et lån trods rki.

Hvad du skal overveje når du vil tage et RKI lån

Står du som RKI registreret men ønsker et lån med rki, skal du først tage stilling til hvorfor du er endt i indekset. Om du har haft svært ved at tilbagebetale dine gamle lån, eller om du er blevet registreret i RKI med et mindre beløb og du ikke nemt vil kunne blive slettet igen har stor betydning for om du skal overveje at tage et RKI lån. Det vil eksempelvis være en dårlig ide at tage et lån med rki hvis man ønsker at bruge pengene til at betale af på en større gæld man førhen ikke kunne betale tilbage på, det vil med stor garanti bare trække dig dybere ned i RKI-registeret.