Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

En beskrivelse af lagerinventar

Der er mange virksomheder, som har deres egne lager, eller det har de fleste, der er dog bare forskel på hvor store lagerene er, da desto større desto mere lageroptimering. Det lyder lidt underligt, at man skal optimere ens lager, selvom det virker helt fint. Det er jo mere et spørgsmål om man er for mange på lageret, eller at finde en måde at arbejde på, så ens krop ikke skulle bruges så meget. Det kan fx løses ved at købe nyt lagerinventar, da det er godt, at have noget som er brugbart, og ikke er alt for tungt, hvis det skal flyttes på, det er selvfølgelig okay, hvis det ikke skal flyttes ret meget, at det så er tungt, eller lidt besværligt at rykke med. Man kan købe lagerinventar og andre ting til lageret hos Jysk Lagerteknik aps.

Man skal altid tænke på, at det kan betale sig, at lære nye måder at styre sit lager på, da man på den måde skal lave mindre, men stadigt ende med det samme resultat, og det kan være svært for nogle, derfor kommer der lidt råd: Man skal først og fremmest finde en ansvarlig, der kan stå for omvæltningen, da der kan komme en del ting, som skal koordineres meget nøje. Så skal man nok, sørge for at alle er in indforstået med, at de skal lave om i de gamle rutiner, da de nemt kan blokere de nye.

Det er også vigtigt, at alle ved hvad der skal ske, derfor skal man også vælge sin “leder” af lager meget nøje, da han/hun skal sørge for de andre, med tider og teknikker, og alt muligt andet, det er fx “lederen” der skal, sørge for at lave en arbejdsfordeling, som ikke er til gavn for ham selv, men for alle, og det er en svær opgave, man kan dog godt tage hensyn til, at person 1 skal hente sit barn i børnehave kl 16, også give ham/hende tidligere fri, de dage hun skal det, og hvis det er hver dag, så skal personen nok møde før.