Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/legatfinder.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Sommerferien står for døren, og det er en rigtig god lejlighed til, at man kommer ud i Danmark og ser lidt af den danske natur og kultur. Jeg tror, der er mange, som ikke ved, hvad der findes af natur- og kulturskatte i Danmark. Naturligvis er der de kendte områder, og de kendte museer, som mange af os allerede har set. Men der er sikkert masser af andre steder, som kunne være spændende at opleve.

Fænomenet UrbanExploring eller UrbEx er et fænomen, jeg synes er rigtig spændende. Det handler om, at man tager på udflugt til forladte steder og udforsker dem. Det er dog altafgørende, at man hverken ødelægger eller ændrer på noget ude på stederne, men at man behandler stederne med respekt og efterlader stedet, som det var, da man kom.

På Fyn skulle der være en del steder, hvor man kan gå på opdagelse, men det er ikke alle steder, hvor man er lige velkommen. Det er derfor altid en god idé at rådføre sig med nettet eller andet sted, så man er sikker på, man ikke gøre entré, på steder man ikke må være.